Zvířátková

Zvířátková

Anotace: I když vlastně moc o zvířátkách není.

Potkal prý oř oře,
že veliké má hoře,
že je to hoře jako moře,
a že už nechce dál si hrát.

Poradil prý oř oři,
jen plav se dál v tom hoře moři,
a že ti loďka v hoři shoří,
toho se prostě nesmíš bát.

Říkala doga doze,
že včera nešla k noze,
a tak že nedostala tuzér
a musela jít spát.

Co jen radit doze,
když ztratila se v mlze.
Snad jen najít rychle bazén,
aby mohla špínu smýt.
Autor Weichtier, 01.01.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkýýýýý...:)

01.01.2007 14:14:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí