Zlatokop

Zlatokop

Anotace: Peníze mohou připravit člověka o rozum.

Jen počkej zajíci!
Polib mě na líci!
Chci tvoje tlapky, talisman štěstí
Krev odplavila mě sem na zcestí
Jsem v Purpurové ulici

Teď štěstí mám dost na ruskou ruletu
Můj oponent rudě ušpinil svou paletu
Sám přistřihnul si křídla pro pár zlaťáků
Obětí je hladových turistů foťáků
Smrt brzdí ho v rozletu

Jak s jídlem roste hlad
Další těla poznala chlad
V temné uličce, klasické přepadení
Pár menších bankovek, žádné jmění
Peníze však každý rád

Babiččiny punčošky, upilované hlavně
Rychle a nekoukat do kamer hlavně
Peníze do pytle nebo ti prostřelím kebuli
Vzchopte se, pokladní, chlapi nebulí!
A nečum tak blbě na mě!

Krtinec z bankovek dosahující úctyhodné výšky
Duše Ďábla, rozum v hrsti, bystrost lišky
Škrt sirkou a místo génia, co v penězích se topí
Si vyšinutý blázen na důkaz své moci jimi topí
Pak olízne prsty, ty s úsměvem strčí do 220V zdířky
Autor Serja, 14.01.2012
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: MassageR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí