Červená ponorka

Červená ponorka

Anotace: moja pocta Beatles, ale tú farbu nemusím.........

Červená ponorka

Na večru dostala som
chuť na morskú potvorku,
chcem ju chytiť, potrebujem
harpúnu a ponorku.

Kde ju zohnať prosím pekne,
mimo prístav mám?
Z teplých krajín LP platní
prišiel nápad sám.

George a John však samozrejme
zhora vedia o všetkom,
chcem sa poradiť s Verneom
to musím ísť za dedkom.

Žlté stránky starej knihy
majú iba jednu chybu,
kresby presné, no ten Nemo?
Poznám ho len ako rybu.

Hoci rybám je to jedno
žltú nemám v obľube,
no keď mi dáš červenú
nedostaneš po hube.
Autor nikuš, 04.01.2007
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A keď farba tej ponorky
bude trošku zmenená,
no a bude,ale krásne,
žltočervená?

A keď získaš v týchto farbách
aspoň malú obľubu,
tak dorazíš už dnes v noci
v tej ponorke na Kubu

08.01.2007 09:09:00 | džemo

miluju slovenštinu....a basnicka krasna

04.01.2007 20:23:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí