O hovně

O hovně

Anotace: tenkrát, kdovíproč, jsem to napsal

Máme hovno před vraty, měkký,
asi na dvě lopaty velký.
Kdopak ho tam utrousil nevím.
Já to nebyl, tolik jídla nejím
Možná, že ho příští deštík spláchne,
Nebo do něj moje holka šlápne,
až půjde len plít, až půjde ven pít,
popřípadě poránu pro rohliky do krámu,
Nechtěl bych u toho být.

Máme hovno před vraty, čerstvý.
Asi na dvě lopaty, čert ví.
Vypadá mistrovsky, ale co s ním?
Třeba ňákej kolemjdoucí ho sní.
Možná, že se do úsvitu zcvrkne,
pak se na něj moje holka mrkne
a zasměje se jen: „zas mě baví den“.
Jinak až to uvidí, určitě mne probudí.
Neměl bych to včas uklidit?
Autor el sereno, 15.02.2012
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: Barčík, slečna.závist
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to mě pobavilo :D

13.10.2016 14:23:06 | Barčík

jé, to byly časy, když jsem to psal :D ..to jsem rád, díky:)

20.10.2016 23:50:05 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí