Čí je ta rezerva?

Čí je ta rezerva?

Anotace: Podívejte se do kufru - máte v něm to správné rezervní kolo? :))))

Čí je ta rezerva? [Vandule]
---------------------------
Krásné autíčko si kamrád můj koupil,
červené jako rajská jablíčka,
pyšný na něj byl a svůj nos vysoko nosil,
pojmenoval ho pěkně, něžně - Beruška.

Beruška předla tichounce a sladce,
kamarádovi mému do ouška mile,
ni žádné opravy nebylo dosud třeba,
všude ho odvezla pěkně čile.

Jede si takhle kamarád můj milý,
cestičkou jako z pohádky,
když náhle rupajdata, rupky,
pneumatika odešla do dálky.

No co, nevadí děvče moje milené,
nevadí, nebuď smutná povídám,
utěšuje kamarád děvče své červené,
dodrkotáme k benzínce jen kousek tam.

Došourali se spolu k vytčenému cíli,
kamarád kufr otevřel pak svižně,
však co to vyndal z kufru - fíhy!
Rezervu k autu jinému, no to snad NE!!

Nu, co dalo dělat se v tu smutnou chvíli,
nasadil tedy milunce své kolečko podivné
a domů pak spolu s Beruškou dopajdali,
na tom kole mrňavém, jinému autu stvořené.
Autor vandule, 11.03.2012
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, V.N.Losinský, casla, Psavec, střelkyně1, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nakonec ale zdárně dorazili to konce a vo tom to je...!:-)))

11.03.2012 18:52:25 | střelkyně1

Ahojky kámoško :))) JJ dorazil :)))

12.03.2012 14:45:03 | vandule

Dobré. Ještě bych na tom zapracovala.

11.03.2012 15:20:43 | zaba.zuzla

Ee, už to nechám :)))

12.03.2012 14:44:42 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí