INZERÁT

INZERÁT

Anotace: Máte smyl pro humor?

Abstinent, nekuřák
Vše přesně tak
jak se to žádá
Velká paráda
Auto též barák
V horách u dubu
vlastním i chalupu
hned u rozhledny
Mladý a pohledný
navíc sportovec
Povoláním švec
Vlastním i kluzák
Tedy žádný nuzák
nebo dokonce bída
V erbu jen netopýra
Tučné konto mám
stále jsem jen sám
Zn: nikoho nehledám
Jen se chlubím
přesně to umím
Uhozené já vím
trochu se stydím
Vlastně nemám nic
Váš „rytíř“ z Nemanic
Autor RU 82, 19.03.2012
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí