Mladá bleška

Mladá bleška

Anotace: Přebásněný vtípek.

Pláče mladá bleška Madla,
na pleši že zas upadla,
smekla se ji nožička,
na hlavě je boulička.

Chce to změnit místo k žití,
na pleši tě brzy chytí,
vyber sobě vousáče,
tam si bleška zaskáče.

Uposlechla tedy radu,
skočila na mužskou bradu,
za čas se pak divila,
kde to chudák skončila.

Nezbaví se nikdy splínu,
že je nyní v ženském klínu,
neboť tenhle mládenec,
je té paní milenec.
Autor Psavec, 24.03.2012
Přečteno 600x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CRASH, annie, Linzerka, tato22, Květka Š., zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

=DD pobavila jako vždycky.. skvělé rýmy, skvělý obsah! ST

26.03.2012 15:17:04 | annie

líbí

Bomba!! :-)))

24.03.2012 20:05:27 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí