~Ve stáji

~Ve stáji

Anotace: Tam se kočka válí v seně a koňové řehtají...

--*--*--
Co to říká malá myška,
co to říká ve stáji?
Prý
kočka se tam v seně válí
a koňové řehtají...
Celý svět je plný divů,
brebentily myšky,
koně mají krásnou hřívu
a koukají se z výšky.

Nohy mají řádně silné
vždyť nesou statné tělo,
kopytem by zašlápl mě.
A to by se mu chtělo?
Kůň ten pomyšlení nemá
aby myšce ublížil
raděj po poli si běhá,
takový kůň vždycky byl.

Protáhne se kočka v seně
a myš,jé,ta se lekla
v cuku,letu,neprodleně
ze stáje utekla.
Kůň se k tomu senu skloní
má tak trochu hlad
ta kočka mu asi brání
kůň ten začal ržát.

A kočka?
Ta už na nic nečekla
v momentě je pryč
svoje tlapky provětrala
když zahlédla myš.
Tak to chodí ve stáji
kde koňové řehtají...

**-**-**

Autor Květka Š., 29.03.2012
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velký kůň a malá myška, to je přece paráda,
smála se vám venku kočka až spadnula na záda. ST.

29.03.2012 13:27:01 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí