Zrada

Zrada

Anotace: ......

Včera, jako vždycky jindy,
šla jsem parkem domů.
Náhle na mě kdosi vletěl
ze zátiší stromů.

Copak je to za magora,
co ten na mě chystá?
Že mi vrazí pod krk kudlu,
byla jsem si jistá.

Sáhl na mě, neotálel
a pak už se po mně válel.
Nejspíš čekal možnou slast.
Táhl z něho jenom chlast.

Myslel si, že budu křičet
a to ho bude vzrušovat?
Že snad budu tiše brečet
a žalostně ho přemlouvat?

Smůla chlapče z toho parku,
narazil sis nymfomanku.
Ne, že budeš vyvádět,
teď chci jenom dovádět.
Autor Mandlový andílek, 03.04.2012
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Vycházka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí