na poště

na poště

Anotace: Frontička

Vzdávám hold české poště
stojím a čekám
zástupu důchodců přede mnou
popravdě trochu se lekám
pŕepážky jedou dvě i více
potem je cítit sál
trochu mi z toho škubou plíce
v noci jsem málo spal.
zas se to hnulo o pár krůčků
k přepážce už jsem čím dál blíže
v nohách se ozývá Petřínská rozhledna
z fyziky vyplouvá co je to ťíže
občan se hlásí o svá práva
do země mlátí holí
Jednou mě na pastvě přišlápla kráva
řeknu vám tůze to bolí
rychle si vzpomenout na vzor pin kódu
brzy už budu na řadě
nevnímám brblání staříka za zády
obrně úžasem ,jak v starém hradě

všichni si stěžují,srovnávají
starý čas častují pochvalně
důchod jim nosila pošťačka domů
zatímco makali v kotelně
spokojen odcházím jdu koupit koště
do svého rohu dekoraci
skládám hold dělníkům na České postě
že ještě maj smysl pro legraci
Autor poeta, 13.04.2012
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: střelkyně1, Radhuza, Vycházka, CULIKATÁ, Květka Š., annie, Romeo3769, Boscai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

u mě je každá fronta na nervový kolaps...takže chápu:-))

16.04.2012 21:08:24 | střelkyně1

Mé to prislo velice usmevne poslouchat tam ty člověky.naštésti jsem nikam nepospíchal ;-)

16.04.2012 21:49:56 | poeta

:)))

14.04.2012 20:13:27 | CULIKATÁ

ha :D to je vtipné

13.04.2012 11:47:05 | Boscai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí