cestou do prace

cestou do prace

Anotace: ..

Tramwaj si drnca po jedne koleji
druhou nam ukradli čiperní zlodeji
nemeli na jidlo,ohnivou vodu
odnesli slitinu i kus hromosvodu

do sberny k vyplatě zaručené
právo zde usíná za letu
najdes li poklůpky odcizené
překroč než (s)končíš v podřepu
Po pádu do hloubky
kosticka praská
z ruky ti vyletí Dnes
nevolej o pomoc
venku hřmí blýská
ze zhora zavrčí pes
Autor poeta, 30.04.2012
Přečteno 592x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí