+30.4. noc

+30.4. noc

Anotace: A úplně normální setkání...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

+++++

Slet…

+++

Milé čarodějnice

blíží se náš velký svátek

30.dubna

vůbec není třeba

mít poklizené chýše

vždyť lepší

je ten nepořádek

jak se v našich

"Čarodějných Listech" píše.

~

Každá si doma

své spoďáry přičmoudí

vlasy si rozcuchá,

to se zařídí,

černým uhlem

si svoje tváře zvelebí

to se všem

kolem těch ohňů jistě zalíbí.

Jooo,ještě si přilepit

několik umělých bradavic,

ulomit střední  zub

pilníkem si přibrousit

drápy.

A víc už nic???

~

A už je to tady,

tak nastartovat košťata

černého kocoura

si na svůj hrb posadit,

před půlnocí

přeletíme přes vrata

a na šibeniční vrch

můžeme vyrazit.

~

Cestou si dáme majzla

na ty ohně

bacha,letíme doleva,

doprava a rovně,

klidně jim do těch ohňů

plivneme

a ostatním se fofrem

vyhneme.

~

Sláva.Na tom Velkém srazu

jsme všechny zase tu

opět žádnou z nás

ti blázni nechytli,

zase jsme ty u ohňů

parádně oblafly.

Všechny  svým drápem teď

se do NAŠÍ KRONIKY

zapíšeme

a milé přítelkyně

na příští rok se zase moc těšíme

~~~~~~~~~

fíííí,fíííí,fíííí,fíííí,

………………

 

 

Autor Květka Š., 30.04.2012
Přečteno 678x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak zase za rok, krásky. ST.

01.05.2012 11:55:31 | Psavec

Ano,naše milá vedoucí čarodějnice,vše už k naší kráse vykonáno jest,jen čekáme na povel startovat....:-)))

30.04.2012 11:57:56 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí