Klika

Klika

Anotace: ...

Pověsím se za kliku v kuchyni

a budu doufat, že mě unese -

jako když mi bylo 5!

Ach, ty časy bez strachu a bez viny,

kdy bylo největším otřesem

zjistit, že z Lega není svět.

A teď? Teď chci všechno hned!

Jen ať do mě opře se,

kdo ostatním nestíní -

kdo kliku svou si v kuchyni

ještě nenachystal...

aspoň pro tchýni.

Autor free.poet, 06.06.2012
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí