Jin a jang

Jin a jang

Anotace: ...aneb vždycky je tu druhá stana mince...

*
Napadaj' mě slova básně,
co zní sladce, něžně, krásně...
...milování, souznění...
Napadaj mě blbosti,
guláš, knedle, dvě kosti.
Kdo mi kilo rozmění?

Uchvátí mě jemnost růže,
barvy duhy, hebkost kůže...
...vůně dlouhých vlasů...
Uchvátil mě za gatě
hnusnej pittbul, proklatě!
Co je to za rasu?!?

Vynesou mě nad obláčky
rtíky sladké nad koláčky,
kterým není rovno.
Vynesou mě před hospodu
a poraděj': "Chlastej vodu,
když vydržíš hovno!"

Držím v ruce šíj Tvou laní...
Kdy se staneš mojí paní
a svěřím Ti své bytí?
Držím v ruce klávesnici
už jsem z toho na palici.
Je to všechno k zblití...

Život můj teď připomíná záři...
Modrou, nešetřete s komentáři...
očekávám rejpání
a rytí...
Autor Ksíkos, 08.06.2012
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Vycházka, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) .. pšššST

08.06.2012 21:51:49 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí