Pražák

Pražák

Anotace: na seznam ohrožených druhů má celkem daleko...

včera večer přišel dopis ze severní Moravy
že prý otvíraji zoo nedaleko Ostravy
mají všechny druhy zvířat tygra,lva i tučňáka
a oni chtějí také mít ve výběhu pražáka

pražák to je velké zvíře prý podobné praseti
a tak prosím nechoď blíže bez napsané závěti
proto musí býti v kleci a ne jen tak za oknem
o mém původu neni pochyb mam dlouhý pražský rodomen

nabídli mi novou práci a trojnásobný plat
prý mě budou krmit děti nebudu mít nikdy hlad
všechno za mne udělají nebudu mít potíže
má to však jedinou chybu že mě zavřou za mříže

že o mne velice stojí sám ředitel zoo psal
do výběhu pro pražáka televizi zřídit dal
a tak mam teď novou práci a už nevrátim se zpět
učim opičáka v kleci spránvý pražksý dialekt
Autor někdojiný, 11.06.2012
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Vycházka, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně pravdivá báseň:)))

11.06.2012 11:17:53 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí