Pár blbinek

Pár blbinek

Anotace: Snad pobaví.

Růže

Krásné jsou ty růže
co se z lásky dají,
potěší od muže,
dech se ženám tají.

Počítačové krásky

Přes počítač míti harém
má určité výhody,
i ve věku velmi jarém,
nestarší tě porody.

Je fakt, že si neužiješ
sexuálních radostí,
pokud ho však nerozbiješ,
tak tě krásou pohostí.


O dvanácti měsíčkách

Dvanáct děvčat užívalo,
za zábavu vyjdou.
Slušné byly jenom málo,
snad měsíčky příjdou.
Autor Psavec, 15.06.2012
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, tato22, ZILA78, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třináctou komnatou...

18.06.2012 10:04:25 | enigman

není nad bezpečný sex!:))

15.06.2012 22:20:44 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí