Velká vlaková loupež

Velká vlaková loupež

Anotace: Báseň o antihrdinovi.

jede chlápek vlakem
v kupé s černým sakem
v kapse saka prachy
a on trne strachy

aby nikdo nepoznal,
že vlasně to sako vzal
pánovi, co vedle spal
snad bude spát do Úval

Tam pak zloděj vystoupí
a bude si pískat
že ten, který stále spí
nemůže ho zliskat
Autor Krikloun, 02.07.2012
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Skrat, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí