DIVADELNÍ DRAMA

DIVADELNÍ DRAMA

Anotace: Okurková sezóna

Uprostřed toho děje
jakože nic se neděje
slyšel jsem i na dálku
jak nahlas pro sebe
povídá si pan Hamlet
„Už nemáme strouhanku
musím si ji zas namlet“

Dál pokračoval v roli
Herec výkon neustojí
V ruce lidská lebka
záklon oči v sloup
pateticky „pít či nepít“
hlasem co nejhloub
Až sem nechtěl dojít
(Režiséra klepla „pepka“*)

*PP = progresivní paralýza

Odešla, zůstal jsem sám
všechno je prohráno
Zas neukojen půjdu spát
drahý pane Cyrano
Autor RU 82, 03.07.2012
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí