~Co bylo to bylo

~Co bylo to bylo

Anotace: V noci tam po střeše chodí kostlivec...

 

 

~Co bylo to bylo~

~~~~~~~~~~~~~~~

 Byl kdysi a kdesi

 jeden dům

 ten byl však plný tajemna,

 že celý patřil  strašidlům

 to  nikdo ani nepozná.

 V noci tam po střeše chodí kostlivec

 prý s jednou bílou paní

 ta bílá,zlostně se vždycky zatřese

 proč to dělá?

 Proč?

 Tak o tom nemám zdání.

 Kostlivec,

 ten má ale někdy strach

 kdyby ho ta bílá popostrčila,

 skončil by tam dole na kytkách.

 Ta bílá by ho pak

 už nesložila.

 A tak si jednou ti dva dali slovo

 kostlivec povídá,

 mám tě rád,

 začneme spolu žít nějak nanovo,

 já s tebou se ožením

 a ty se můžeš za mě vdát.

 V noci pak byla

 ta velkolepá svatba

 dojetím

 a naměkko

 všechny temné síly jsou,

 pak slunce se rozzáří

 zmizela i kletba,

 a dočista živí

 jsou ženich s nevěstou.

 ~~~

 Ten tajemný dům

 „kdesi a kdysi“

 jak proutkem mávnutí

 celičký ožil,

 nikdo tam nestraší

 a nikdo neděsí.

 Byla to pohádka?

 Horror?

 ~~~~~~~~~~~~

 Ani jedno,

 byl to jen básníkův

 pokus či omyl…

 ~~~~~~~~~~~~

ano,tak



Autor Květka Š., 10.07.2012
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

m,už se bojím...

13.07.2012 11:17:59 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí