O kouzle oka uzlení a jiných radostech

O kouzle oka uzlení a jiných radostech

Anotace: dvě hravé drobnůstky

O kouzle
oka uzlení

Oko kůzlete
zlé není
okouzlené zelím

 

Daněk u snídaně
sní Daně daně

 

Usni a sni,
že dá Dana
snídani i s ní

Místo toho
posnídá s ní
i Dán, "ny?!"

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 19.07.2012
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí