Balada o prupisce

Balada o prupisce

Anotace: Známý příběh o Vaškovi a prupisce

Sbírka: Homo politicus

Prupisko, prupisko, kde tě mám?
Tady na Hradě jsem tak opuštěný, tak sám.

Všichni mě odsuzují za mé názory,
přitom mám tak široké obzory.

Rozumím matematice, umím velmi dobře dělit,
hlavně 2, když jsem Československo dal rozdělit.

Rozumím ekonomice, privatizace nebyla má chyba,
já nejsem ten kapřík, taková hloupá ryba.

Rozumím globálnímu oteplování, to ani není,
ekologové se akorát tak se zelenými papíry žení.

Rozumím vládní krizi, vyřešit bych ji uměl,
jen kdyby pan premiér mým názorům porozuměl.

Ach prupisko, někdo rád Bechera, já rád prupisky,
pak letušky...a taky rád sčítám své politické zisky.

Prupisko, když jsem tě prvně uviděl, tak jsem se rozhlížel,
kameraman mě však u toho nachytal....bohužel.

Byla to láska na první pohled, už tě mám a nikomu nedám,
alespoň se na Hradě necítím tak opuštěný a sám...
Autor Rezka Štrochová, 24.07.2012
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí