Odstávka

Odstávka

Anotace: Ze sbírky: "Básně Nebásně" - Jen něco pro pobavení, člověk by neřekl, kde všude může nalézt múzu... :-D...

Sbírka: Básně Nebásně

Odstávka

 

 

Konečně, už je to tady,

po týdnech strádání,

měsících čekání,

holka a všechny její vnady.

 

Svíčky, hudba, romantika,

a já už dlouho ready,

z čekání vředy

a předehra neutíká…

 

Dnes to po mém bude,

ohraná je postel, ložnice,

i ve váze kytice

oděná v rudém.

 

„Vše co chceš, jsem tvá,

kdekoliv si přeješ

šibalsky se směješ

a já jsem… připravená.“

 

Teplá voda k nezaplacení,

když ve sprše máte holku,

sakra co to teče z kohoutku,

vždyť je to studený…

 

Nenávistný pohled na mě vrhla,

rychle se otočila,

jednu mi vlepila

a s nadávkami kvapem zdrhla.

 

Teplá voda – odstávka,

co s večerem načatým

a tělem nahatým…

pravačka či levačka

???

 

Autor Miro Sparkus, 12.08.2012
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někde mi to vrzne obřas, ale bodik.

04.12.2012 09:47:45 | Robin Marnolli

Děkuju, má to sloužit hlavně k pobavení :-) ...

04.12.2012 09:50:57 | Miro Sparkus

;-)

04.12.2012 09:52:10 | Robin Marnolli

Malinko ti tam ty rymy zakopavaj ale napad fantastickej
:))

12.08.2012 23:54:39 | zamotán v nedospělosti

Děkuju za uznání... občas se sám divím, co mě to napadá... :-D...

13.08.2012 11:37:24 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí