Letní ledové ráno

Letní ledové ráno

Anotace: Vzpomínka na ráno, když jsem se rozhodla jít zaběhat.

Ve dvě hodiny ráno vstaneš.
Neslyšíš nikoho a proto půjdeš.
Venku tě přepadne jinovatka.
I když jí léto zavřelo vrátka.

Zamkneš za sebou malá dvířka.
A nemusíš se dneska, vůbec bát zítřka.
Loupežníci už dávno vyšli z módy.
Ale na devianty píšou ódy.

Půjdeš ven a předstíráš,
hlas kluka, kterého znáš.
Nemáš strach, pouze babička tě straší.
Že jít cestičkou kratší.
Je sebevražda.
I když tam neproběhla žádná vražda.

Nemyslete, že jsem blázen.
Pouze vzpomínám na celý týden.
Autor ašari, 19.08.2012
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý důvod pohybu na čerstvém ranním vzdoušku doporučuji:-)
hlavně,když tě to probudí a třeba inspiruje.

19.08.2012 18:18:00 | Danger

Asi začnu víc chodit ven :D

19.08.2012 18:26:19 | ašari

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí