***44***

***44***

Anotace: sestře k narozkám...

Na dortu už hoří svíčky,
ségra peče dortíček,
Jirka skočí pro Šampaňský
a k tomu pár skleniček.


Tento rok máš v osudu
tyhlety dvě čtverky,
pasuje je to ségra k Tobě
jak Tvý kozy velký..

Drž si stále tu svou nitku,
facebook,penny, rodina,
k tomu občas sem tam pitku-
kocovinu od vína.

Neboj Ty se sestřičko,
že jsi stará herka,
Tys nám jenom vyrostla
jak Tvá dupka velká..))

Ty jsi ženská krev a mlíko,
tak jak to má být,
Jiříšek je spokojenej
Tebe vždy chtěl mít..

Přijmi tu mou gratulaci
a posílám pusinku,
a vožer si pořádně
tu svou hezkou hubinku..
Autor kokyno, 21.08.2012
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí