***Přání k svatbě***

***Přání k svatbě***

Anotace: pro mou krásnou sestřenku k dnešnímu svatebnímu dni, ať je pro ni ten nejkrásnější a jediný...

*
Ženichu, Nevěsto, co Vás to napadlo,
všem švarným mládencům, slunéčko zapadlo,
devčicám po tváři,slzy sa kanů,
že tihle človíčci svatbu dnes majů.
*
Děvčico rozmilá teď už znáš všecko,
bo tohle chlapisko uďál Ti děcko.
tož už ho cérečko za ruku čapni
a před tým oltářem hubu mu sklapni.
*
Drž si však ženuško, mužíčka zkrátka,
ke každé putice, zavři mu vrátka.
šlapé mu Alenko co nevíc na paty,
z domu vždy utíka, každé chlap ženatý..
*
Ty zasejc ženichu, svou ženu hlídej,
že ju máš hýčkat v paměti mívej.
drž ju furt v kuchyni, ať něco klohní,
dyž tak ju vařečko přes pérdel zvohni..
*
Jako Ty k němu, tak i on k Tobě,
věrni si buďte v každičké době.
Co jste si vybrali, tož to si mívajte,
až sa to narodí, zas další dělajte...
Autor kokyno, 25.08.2012
Přečteno 795x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, fajne.

29.09.2012 11:08:07 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí