Jára

Jára

Anotace: ..Járovizace manželství..

Potkal Jára Lidušku
svedl jí až do domu
pozval si jí na fušku
teď se rýpe v betonu.

Potkal Jára Horákyni
nabídl ji milování
teď má chudák další tchýni
pozdě času k litování.

Potkal Jára Jarmilu
zkusil jinou aby stál
na stání už nemá sílu
v trůně visí malý Král

Potkal Jára manželku
dostal pár ran válečkem
o teď dělá popelku
už nebude chlapečkem..
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.08.2012
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Emka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajínavá děkuji za pobavení :DD

30.08.2013 15:36:37 | Kikulinka

dobře mu tak, dík za pobavení

02.09.2012 13:58:31 | Emka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí