pod hladinou

pod hladinou

Anotace: se skrývá mnoho nebezpečí

hrst jehel


JEŽEK

hrst jehel
ve zdánlivém klidu
číhá
beze spěchu
bez nároků
za skalou

neútočí
sami přijdou
zvědavou když potěšit se snaží
touhu svou

kdo pozor nedá
chůze zbaven
pak leží zraněn
naříká
a snad jen jemné prsty znalce
nástroj chladný
v místnosti bílé
poví kam

anebo kudy
když ..
odměně se nechce ven
uvízla v hloubce
smutný den

jenom mě mrzí
dřív než na něj vkročí
že neví  vlastně
jakou

chlubí se barvou oči

 

Autor poeta, 02.09.2012
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí