oboustraně dozlatova

oboustraně dozlatova

Anotace: ženy a pivo,to je prostě souznící kombinace :)

opečená do zlatova

když to pálí rychle schovat

zabalit a honem chladit

nebude Ti doufám vadit


že se snažím jenom jako

nedíváš se ? ..beru sako

a pospíchám do hospůdky

dvě tři zlomím

pak jsem prudký

kdo se snaží ..  moudra trousí

v afektu ho hnedle rdousím

hned se na mě chlapi věší

a tak volím .. únik pěší

kolem splavu

chladím hlavu


a ty stále u bazénu

posilněn

tak nemám trému

hned tě svalím směrem k vodě

povyprávím o hospodě

jak je milá jak je hebká

krásné vůně

od prostředka rozbalím tě

a pak holka

asi sním tě


od slunce jsi oboustranně

Tvoje bůčky

koukám na ně

jak se lesknou vábí cudně

neber si to protichůdně

holt v tom holka dneska pluju

celou si Tě přaválcuju

za tepla ať tvary drží

průzkum náhlý

tou Tvou strží


Autor zamotán v nedospělosti, 04.10.2012
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Kirsten, Aťan, Písnička...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parááááda! :-)
no, myslím že se poeta bude zase muset vyplakat Kett na rameni...

07.10.2012 15:25:39 | Aťan

Jestli je větší než on,tak mu to nezávidím :))

07.10.2012 15:30:28 | zamotán v nedospělosti

http://www.liter.cz/autor-info-6519
nějak to snad zvládnou :)

07.10.2012 15:33:43 | Aťan

A heleďmese.Musel jsem se pokřižovat.No a že je pan Poeta tu,raději mizím.

07.10.2012 15:36:51 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí