OSPALOST

OSPALOST

Anotace: Stav ospalosti možná vede až k radosti

Nevykazují žádné vlohy
ani popsané papíru stohy
Přesto nezatracujte bohy
Je tu poznatek zcela nový

Na rozum nikdo nemá patent
Ale může se vám také stát
že se vám chce stále spát
Sláva Ve vás je - dřímá talent

A je tu zas lehká poezie
radost jak kousnutí zmije
Ponský Pilát si ruce myje
A tak vše v celku vzato
nikomu není nic svato

Sbor k nebi volá „proboha
zabte konečně toho autora"
Však dav teď marně volá
ani ve státě se nedovolá
Natož tak proboha u Boha
Je to stejné pořád dokola
Autor RU 82, 07.10.2012
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí