Břichabol

Břichabol

Anotace: Netypický ranní nápad :-D

Sedím na záchodě sedím,
o svých hříších rozjímám.
Proč já jsem si jen ten buřt dal.

Nebo zmrzlina odpolední mé střevo trápí,
či čokoláda večerní teď úpěnlivě o světlo prosí.
Já fakt nevím, ale cosi mne v břiše souží!

Břicho nafouklé jak balón mám,
co já jsem si to jen se svou milou na noc dal.

Dal, jedli pili a hodovali,
až na riflích nám knoflíky povolovaly.
To pak svléknout jsme si je museli
a v noci jsme se dlouze milovali.

Ona teď snídani pořádá,
mne pod nos voní,
avšak střevo mne po záchodě touží.
Autor Delven, 25.10.2012
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D já vím :-) Dík.

05.11.2012 09:51:00 | Delven

Souhlasím s Kirsten

27.10.2012 11:48:27 | Robin Marnolli

Velmi netipický...:D

25.10.2012 10:18:11 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí