Moucha

Moucha

Anotace: Piju vodu ve které se bez většího studu moucha vykoupala. Na sklínce chvíli spala pak...

Piju vodu ve které se bez většího studu
moucha vykoupala.
Na sklínce chvíli spala pak spadla
do sádla na mém krajíci.
Jsem člověk přející, proto jsem
jí omastek rozetřela pod nosem.
Teď se točí jako motovidlo
byl dobrý nápad dát jí jídlo.
Mlsně si křídla olizuje
jsem zvědavá kam až doputuje.
Na mém pracovním stole
má velké hrací pole.
Doufám že doletí pro kamarády
ani k nim se neotočím zády.
Muší hostinu přichystám
z drobků co ve své tašce mám.
Autor Jiřinka Mignonka, 13.11.2012
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

13.11.2012 19:07:28 | Robin Marnolli

jen aby jí někdo neslupnul...

13.11.2012 10:46:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí