hospodská

hospodská

Anotace: nebo restaurační

přijdou čumí hledaj místo
jak kdyby jim patřil svět
kam si sednem
maj tu plno
chceme židlí rovnou pět
čekáme už 30 vteřin
a nikdo nás nezdraví
my jsme hosti co vás živí
chceme začít od kávy
a tu hudbu
ztište prosím
neslyšíme vlastních slov
máme prázdné sklenky s vínem
aby nebyl vyhazov

víte co vy milí hosti
zvedněte svý prdele
my se bez vás obejdeme
a bude nám vesele

Autor zamotán v nedospělosti, 14.11.2012
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, Liena, Kirsten, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ze života ;)

14.11.2012 23:50:50 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí