Není šedá

Není šedá

Anotace: jako šedá

Není věda jako věda
jedna ví, co neví druhá
vždyť mozková kůra šedá
půlená je, druh na druha

spoléhá, stejně ta levá
vědečtěji založená
vysmívá se pravé, neva
stejně v lihu naložená

vypadá k nerozeznání
od svý ségry logičtější
copak šeď je šedší na ní?
uvnitř sejf má movitější

hemisfér nerovnost řeším
vědecky exaktně přísně
s levou poradím si se vším
v pravé ať dál bují plísně

levá s vědou kamarádí
nezajímá ji nic více
byla, je a bude.. vadí
jí ta druhá? dík logice

vůbec ne, vždyť logicky je
druhou půlkou - ona první
ač ten rozdíl šeď přikryje
každá ví své.. až to brní
Autor Petbab, 04.12.2012
Přečteno 502x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí