Dobývání vesmíru

Dobývání vesmíru

Anotace: a co byste tak chtěli vědět?

Až jednou poblíž Neptunu
vesmíru brnku na strunu
a zatřepotám časem
tak ke středu galaxie
zechrochtám si z nostalgie
jak kosmické prase

A až budu na okraji
kde mě zatím moc neznají
svoji helmu sejmu
Ufoni všichni podiví se
Bez rozpaků pokloní se
pozemskému lejnu

Kdo je pánem galaxie
Kdo si nad vším ruce myje
Dám jim jasně vědět
A pak někde na prstenci
naučím je dekadenci
a do skafandru prdět
Autor Ahimsa, 18.12.2012
Přečteno 542x
Tipy 4
Poslední tipující: Ollie, Joe Vai, Aaliyan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Hezký.

18.12.2012 10:43:38 | My2Mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí