Na prohlídce

Na prohlídce

Anotace: Slepý jako krtek.

K L M P R U X
Bohužel další emblém
dělá mi trochu problém.
 

Zde jsou třeba brýle!
Ale žádné čtecí, nýbrž pro všechny chvíle!

 

Líce hoří, oči z důlků - 
Ještě jednou!
(teď už přečtu víc než půlku)
A znovu...

 

K L M P R U X 
NE!
Ve dveřích jsem místo nashle 
zaklel Krucifix!

Autor pandufek, 18.12.2012
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí