Hloupí vodníci

Hloupí vodníci

Anotace: Vodníci ze zapadákova.

Vodníci se snaží k ránu,
topit jednu svůdnou panu,
utrpěli mnoho šrámů,
nejednu dostali ránu.

Kdepak duši do hrníčku,
to je chyba můj vodníčku,
neutopíš vodní děvu,
nařeže ti ve svém hněvu.

Pohlupaví tihle kmáni,
neměli vám ani zdání,
že též žijí vodní panny,
teď je mají za křupany.

Hrnečky zas prázdné mají,
pulce, rybky do nich dají,
všechno se vám snaží tajit,
chuť si musí nechat zajít.
Autor Psavec, 04.01.2013
Přečteno 722x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, V.N.Losinský, poeta, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí