ach ty děti, dlouhovlasé

ach ty děti, dlouhovlasé

Anotace: milujem je, pak jsou pasé a strašně zloběj !!

 







V hlavě mi zraje myšlenka ryzí
mám na ně ostrou čepel vzít
zkrátit jim vlasy jazyky mizí
a já své ticho, již budu mít

ta věčná slova dotazy tupé
dělení zlomků jedna z hrůz
ještě tak chvíli pomalu chřadnout
a už si volám sanitní vůz

uspat je lékem Růženky podlé
co stále hrubě švitoří
pomož mi Pane, přeci to vidíš
a ukonči to příkoří

alespoň týden nebo tři celé
ať v klidu jenom pro sebe mám
dny které strávím četbou a psaním
(pošli mi básníka ať nejni sám )

možná že potom stesk mě zas vzbudí
a já se rozhlédnu po svém okolí
kdepak mám děcka

děvčátka sladká
a srdíčko mě zabolí

zajdu si pro ně nádražní halou
zas bude dětský hlásek znít
vyndám je ze skříňky zas budou zlobit
a já víc vína ........ budu pít

 

Autor zamotán v nedospělosti, 09.01.2013
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Adrilus, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí