Smutná Kuňka

Smutná Kuňka

Anotace: Jak to nakonec s Kuňkou dopadlo. Snad nikoho nepohorším.

Smělé plány Kuňka měla,
chyba se však stala,
církev rybník také chtěla,
tak jim ho hned vzala.

Restituční nárok vzniká,
o pár roků dříve,
Čochtan jenom tiše říká,
je to smutná chvíle.

Tenhle rybník za desátky,
koupili si knězi,
teď ho chtějí zase zpátky,
u soudu vítězí.

Kuňka má vám bledé tváře,
zdrcená je zcela,
nemůže si vzít faráře,
z lásky za manžela.
Autor Psavec, 21.01.2013
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za myšlenku..

22.01.2013 12:21:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí