chaosem zmítán

chaosem zmítán

Anotace: touhou létat

omylem
omyl den
ten ranní spád
vod
od mraků
do hrstí pár
kapek tluče
do deštníků rytmus stálý
bum, bum, bum

nohy z louží vzešlé
sají
proudy
po tů čky
plné ryb
pár chyb když bobrům hráze
v rachotu se hroutí
ku - lati, na pozoru
měj se
vždy se dál drž jen
bys byl v bezpečí

a do západů sluncí
střelky kompasů
to jen u pasu, když
kousek kovu ruší
se místo v sever stáčí..

k pláči
marné smrti z hnízd
když vajec kvůli hodinové
z intervalů známé
co své
kuku
snažíc se marně lhát
a vyhozená
netrefíc v své rodné
hyne v praskotu

doteky paprsků
větví
borovic rousajících vlas
kam skrýt se můžeš
jen když ohněprosté
úmysly své
netají
doteky potají
pod rouškou táhlých stínů
ulehnou
Autor zamotán v nedospělosti, 07.02.2013
Přečteno 450x
Tipy 11
Poslední tipující: poeta, kudlankaW, Avola, Joe Vai, Kett, hanele m., Miriska, Sarah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdařilé obrazy, gratuluji!

M.K.K.

07.02.2013 17:06:58 | kudlankaW

jízda na tobogánu slov..

07.02.2013 13:07:45 | hanele m.

twister, 12% klesání :)

07.02.2013 13:11:31 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí