Rodinný Valentýn

Rodinný Valentýn

Anotace: Chvíle blaha na Valentýna.

Na svatého Valentýna Všude kolem to pěkně vřelo V ženských divná vášeň dřímá Pár chlapů je jako dělo Má žena též cosi chystá Slavnostně se tváří Večeře je jistojistá V duchu se snad páří Co však večer nastane? Toť rodinná tragédie Žena vařit přestane V hospodě to také žije Jdeme v knajpu bohapustou Vrchní ovladač v ruce maje Vzhlížím kouřovou clonou hustou Chelsea v TV na Spartě hraje A tak jsme strávili krásný večer Fotbálek,pivko,občas tvrdou Manželčin nízký pud zoufale brečel Však celý čas hrála si na dámu hrdou Co z toho vyplývá pro vdané paní? Láska se odkládá na neurčito! Když v telce poběží sportovní klání? Promiňte...jsme chlapi,je nám to líto!

Autor Bakchus, 15.02.2013
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí