Malá velká operace

Malá velká operace

Anotace: :-)

Tak už sedím na příjmu
a zítra mám operaci
nemám kašel ani rýmu
ulehám si na matraci

nebojím se jsem už velký kluk
nestydím se všechno je mi fuk

ležím na oddělení urologie
a je tu krásně čisto
povinně se tu hodně pije
polohuji svoje místo

no a už mě vezou na sál
udělaj mi novou trubku na čůrání
čeho bych se tady bál
jsou tu mistři z povolání

a už je hotovo
bolí to jako prase
dělali snad ropovod
třesu se i v hlase

hrdinství a sranda už je fuč
au to hrozně bolí
doktore jen mě muč
ještě zbývá posypat ho solí

a ani po týdnu když jdu močit
nevím co si počít
jsou to hrozná muka
po zdi škrábe moje ruka

a děti volají:
tatínku ještě bolí pinďíček
a proč furt piješ čajíček
Autor Akyš, 22.02.2013
Přečteno 749x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Robin Marnolli, Miriska, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý
doufám, že přebolí.

23.02.2013 22:21:49 | Robin Marnolli

dík za zprostředkování situace, do níž se bohudík nedostanu :-)

promiň, ale opravdu jsi mě pobavil

23.02.2013 10:18:23 | Miriska

To je dobře že to bereš s humorem.. ;-)

22.02.2013 22:20:47 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí