Adresář a Stáří

Adresář a Stáří

Anotace: ...

Našla jsem starý adresář,
dnes je to vlastně "bestiář",
Co jméno,to holomek...
zrada nebo potomek.

Jak tak blokem listuji,
při čtení se lituji,
holka,kam jsi oči dala,
bylas málo světa znalá?

Odpověď je nasnadě:
při jmenné hitparádě,
zas tak špatné to pro mne není!
Jen lituji jejich ženy.


...Stáří...

Pevná prsa,zadek tuhý,
vyznačují ženské druhy,
pohled na ně stále svádí,
že neztrácejí bujné mládí

Liposukce,plastika,
mužům vlastně neříká,
že tělo se tak pouze tváří,
že pod kůží již vládne stáří.
Autor Lucisska, 28.02.2013
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Bakchus, contionor, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu.Je mnoho přetvářky a falše v současné době.

28.02.2013 19:11:10 | Lucisska

...ano, muži pozorují více očima, přesto ne každý upřednostní sny před realitou..(ti povrchní asi ano)
...ale do života společného radši upřímnou, normální holku,, než vytuněnou trajdu...

28.02.2013 19:07:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí