Rumcajs a nová doba

Rumcajs a nová doba

Anotace: Chce to rekvalifikaci.

Lesem smutně Rumcajs bloumá,
vyčítá si, že je ňouma,
zaváhal vám hnedka z kraje,
v parlamentu pšenka zraje.

Tam se loupí, také pije,
náramně se pánům žije,
jeho čeká perzekuce,
Řáholec, toť restituce.

Loupežníka smutný konec,
z Rumcajse je bezdomovec,
Manka běhá tam a zpátky,
snaží se vyřídit dávky.

Jako švec se neuživí,
byť pracoval jako divý,
nechce dál svůj život mařit,
začne proto tunelařit.
Autor Psavec, 05.03.2013
Přečteno 649x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, BARBYE, Lioness, Martinecka23, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Miriska, Joe Vai, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bude nás tunelařit ještě víc...

12.03.2013 08:29:23 | BARBYE

Vážně pěkná
ikdyž smutná
přece pravdivá

V parlamentu
všem jim chutná

nejvíc jejich
'pravda' líbivá

10.03.2013 15:46:21 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí