Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Těžký život s ženami a ještě těžší bez nich:))

chybíš mi jak tkaničky do bot

ještě víc než knoflík u košile

nejsem má milá robot

co zvládne domácnost čile



tak už se smiluj nade mnou přeci

víš dobře že mám tě rád

to vážně nejsou hospodský kecy

fakt nechci pranic ti namlouvat



chybíš mi víc než prvně se zdálo

lednice zeje prázdnotou

by toho nebylo furt ještě málo

tak se tu soužím samotou



včera jsem málem umřel hlady

prosím tě kajícně a omluvně

proč nejsi se mnou tady

bez tebe jsem jak nemluvně



nejím a spánek můj je vratký

jak si mám ksakru uvařit

vrať se mi ženuško zpátky

slibuji že už nebudu pít
Autor Alias, 06.03.2013
Přečteno 722x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sečteno a podtrženo, chybí ti servis.

07.03.2013 10:14:05 | Inna M.

...jj servis mám mizernej, to bekhend ten mám slušný :-)

11.04.2013 20:35:56 | Alias

smutný . . .

06.03.2013 20:32:45 | LadyElis

...taky jsem jí to říkal:-)

11.04.2013 20:36:46 | Alias

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí