Jarní náladovka

Jarní náladovka

Anotace: Bude to jaro nebo ne.

Sukničky až nad kolena,
nosí každá mladá žena,
stačí k tomu jenom málo,
tak už zatop milé jaro.

Zas nás čeká pokušení,
nálada se rázem změní,
proto si dej jaro říci,
nač mám nosit beranici.
Autor Psavec, 26.03.2013
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí