Zkusil jsem to

Zkusil jsem to

Anotace: ...

Udělal jsem dobrý skutek...
šel do rajónu prostitutek
a za cudnost orodoval.

Jedna z nich,již letitá,
řekla,že za límec jí zatýká,
že jí železný zvyk zkorodoval.

Kontrolou jsem zjistil,že je plný děr,
tyto ovšem drží správný směr,
proto se účinkem nemíjí.

Do toho však vstoupil pasák,
vypadal jak od Kiss basák
a po dvou fackách mi zločin promíjí.

Z toho plyne poučení:
historii často mění
sebemenší drobnost.

Kde to zločinností žije,
vstup jako člen policie,
musíš však mít vyšší hodnost.
Autor Bakchus, 27.03.2013
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí