xoxoxo

xoxoxo

Anotace: Na těchto stránkách si vždy vzpomenu....

Odmala jsem na holky,
mám z nich požitek.
Hraji s nimi piškvorky,
to je,pane,zážitek.

xoxoxo

Hraji v každé době,
s kýmkoli a kdekoli.
Mám to asi v sobě,
prohra vždycky přebolí.

xoxoxo

Piškvorková královna,
tu jsem poznal časem,
ta mne vždycky odrovná
svým krásně tvarovaným masem.

xoxoxo

U pupíku má pihu,
vůbec se s ní netají,
koukám jí do výstřihu
a pak vždycky prohraji.

xoxoxo

Tak jsem si ji vzal,
jak je v lásce dáno,
no,to jsem si dal!
Hrát piškvorky?Mám zakázáno!!!
Autor Bakchus, 30.03.2013
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Michal Dunda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec me hodně pobavil :)

30.03.2013 12:35:19 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí