veli(kono)ce(pí)

veli(kono)ce(pí)

Anotace: i tento svátek může mít výsledky/následky

špetka sněhu kryje hlínu
i ten mráz zas ladí hlas
utápím se v levném vínu
hodovný k nám přišel čas

žloutky bílky kořalička
na doraz se plní břich
nalejte mi ještě jednu
žádné prachy to bych zpych

v náladě co psána lihem
mladým dívkám pár rad dám
a pak s jejich slibem v "příští"
k volantu si usedám

co ten mladík proč tak mává
zrak mi slábne je jich víc
chvíli na to zezelenal
balón s douškem od mých plic

odevzdejte průkaz jezdce
nejste schopen držet směr
když vás nechám v rukou božích
z auta bude brzy sběr

hody hody nese plody
léčba tlakem chladných vod
bílé pláště všude kolem
dávka léku přijde vhod

Autor zamotán v nedospělosti, 31.03.2013
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: Luciley, Lůca, kudlankaW, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí