Prvomájová

Prvomájová

Anotace: První Máj s nadsázkou.

Sedím pod stromem v tom květnovým dusnu,
na nebi mraky, i přesto dnes uschnu.

Ty zíráš z okna, pusu jen vzdušnou mi pošleš,
je zbytečný ptát se, proč furt na mě kašleš.

Oteklé máš oči a slzy bez breku,
romantika padla, všechno je k vzteku.

Dnes Prvního máje dost těžko mi je.
Ta tvoje pylová alergie!
Autor Lenkka, 01.05.2013
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Loveless, Secretive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nás bylo sedm alergiků,
a otekli jsme prvních sedm neděl....-)

01.05.2013 23:02:21 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí