Reklamní píseň k pivu

Reklamní píseň k pivu

Anotace: Kamarád přišel v hospodě s nápadem na pivo. Slogan měl znít "když je pivo levnější než flaška" ... já jsem se však myšlenky chopil a zpracoval jsem mu to. Výsledek? Posuďte sami. PS: Kdo uhádne píseň, z níž jsem vycházel, má u mě půl bodu k dobru.

Když je pivo levnější než flaška,
může si ho dopřát každá smažka.
Ač ta flaška líp než pivo chutná.

Když má pivo pachuť olověnou,
dá se jíti hodně dolů s cenou,
a pak je chuť kupci celkem putna.

Tak snadné je pít...
Tak snadné je pít...
Tak snadné je pí-ií-ít.
Tak snadné je pít.

Když je pivo s flaškou čtyři pade,
přísady jsou jistě jedovaté,
kdo však by to nebral za tu cenu.

Když se pivo s technickým lihem míchá,
v játrech po něm správným způsobem píchá,
jak po doběhnutém maratonu.

Tak snadné je pít...
Tak snadné je pít...
Tak snadné je pí-ií-ít.
Tak snadné je pít.

Když má pivo správnou ránu,
probouzíš se po něm až pozdě k ránu
na JIPce po řádném klistýru.

Když tě po tom pivu slabost chytá,
a na stole flaška nedopitá,
je dobré mít rakev na míru.

Tak snadné je pít...
Tak snadné je pít...
Tak snadné je pí-ií-ít.
Tak snadné je pít.

Když pivní pěna nejde dolů sama,
musí se stříhat spolu s vousama,
až nakonec tvá tvář hladká je.

Když jsi po třech pivech ještě přežil,
prosíš za to, abys nikdy nežil,
a nás posíláš již do háje.

Tak snadné je pít...
Tak snadné je pít...
Tak snadné je pí-ií-ít.
Tak snadné je pít.
Autor Trystan ap Tallwch, 11.05.2013
Přečteno 744x
Tipy 2
Poslední tipující: Rezkaaa, Acute
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rytmus to ma ako ušitý pre Evu a Vaška... :) až na ten refrén to pobaví :)

15.05.2013 14:23:23 | Acute

je dobré snadné je pít..chci říct žít líbí super

11.05.2013 13:12:30 | Radek.oslov.Šafárik

Snadné je žít ???

11.05.2013 12:32:34 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí